Jeg kan hjelpe deg med dette!

Healing

Healing kan hjelpe på problemer med alle typer smerter, stive muskler og generelt de aller fleste sykdommer. Føler du at du har liten energi, søvnproblemer og stadig er sliten kan healing også hjelpe for dette.  Mine erfaringer er at healing har en effekt på over 90 % av de som kommer til meg. Noen blir kvitt mye av smertene og problemene sine og noen blir helt bra for det som plager dem. De som er åpne for healing vil som oftest oppleve en effekt allerede ved første besøk.   For mer informasjon om healing Klikk her.

Kanalisering og åndelig veiledning

Jeg kan hjelpe deg til å komme i kontakt med din avdøde familie og venner. Ønsker du kontakt med en guide som kan hjelpe deg videre i livet kan jeg også gjøre det. Når jeg jobber vil jeg først bevise hvem vi har kontakt med. Etter dette vil du kunne få en beskjed fra dem og eventuelt stille dem spørsmål om linken er god.  For mer informasjon om healing Klikk her.

Husrens

Det har etter hvert blitt mange som har besøk av ånder i sine hus. Ofte lager åndene bråk for å få oppmerksomhet og da er det viktig å få et mediums der for å ta kontakt og å få renset huset. Jeg har gjort dette i mange år og har meget gode resultater. Jeg underviser også i tema husrens for de medium som vil lære dette.   For mer informasjon om healing Klikk her.

Hypnoterapi og regresjon

Hypnoterapi kan hjelpe på en mengde saker som angstproblemer, fobiske tilstander vekt, og andre tvangshandlinger.
Regresjon kan hjelpe på tidligere probelemstillinger i ditt liv, men det kan også brukes til å besøke dine tiligere liv. 
For mer informasjon om healing
Klikk her.

Røykestopp

Hypnoterapi og healing sammen er et kraftig verktøy som kian hjelpe deg med til å stoppe å røyke. 9 av 10 klarer å stoppe med den behandlingen jeg gir deg. Før behandlingen må du være motivert. Behandlingen hjelper deg med å minske eller ta bort abstinenser. 
For mer informasjon om healing
Klikk her.

Parterapi

Parterapi er noe som jeg har hjulpet mange med. Forutsettningen er at begge ønsker å gå i terapi. Når jeg jobber med dette krever jeg at de som går hos meg virkelig vil jobbe med saken. Hos meg får dere både individuelle timer og fellestimer for å løse problemene deres.
For mer informasjon om healing
Klikk her.

Seremonier

Som Spirituell prest i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn kan jeg hjelpe deg med dine seremonier. Vi har seremonier som Navnedag, Konfirmasjon, Vielse og Gravferd. Jeg kan hjelpe deg med det over hele landet.

For mer informasjon om healing Klikk her.

© 2019 Siden er laget av Andre Kirsebom