André Kirsebom

 

Heler og medium
Hovedsakelig jobber jeg som healer, medium og husrenser. 
Jeg holder også kurs i dette, samt i transe og spirituelle seminarer for de som vil bli Spirituell prest. 

 

 

Forfatter

De Priveligerte er den første romanen av André Kirsebom. Tidligere har han gitt ut flere lærebøker innen healing og mediumskap. Han har også gitt ut flere meditasjons-CD og skrevet mange artikler. Skriving har vært en stor del av livet mitt siden jeg og har skrevet artikler i mange blader gjennom tidene. Har publisert innen både åndelige tidsskrifter, aviser og innen hotellfag. En viktig del av dette har også vært min interesse for foto og fotokunst. Det har ledet til flere utstillinger.

Jeg skriver fast for bladet Medium og det er skrevet flere artikler om husrenser som jeg har utført. Disse husrensene er fra virkelige steder og utføres slik som det skal gjøres når en tar en husrens. Dette er reelt og ikke tilpasset for å gjøre det spennende på TV.
Nedenfor er det et par linker til slike artikler.

https://www.mittmedium.no/husrens-Vesby-blogg

https://www.mittmedium.no/%C3%85ndene-viser-sin-intelligens

 

 

Kompetanse
Gjennom tidene har jeg jobbet med alt fra hotell og reiseliv til telecom, markedsføring og ledelse. Jeg har vært med på å starte mange bedrifter og ledet mange prosjekter. Mye av mine ideer har jeg fått fra mine mange reiser og mine studier av det spirituelle.

Siden 2005 har jeg jobbet fulltid som healer, medium, kursholder, forfatter og spirituell prest. Min utdannelse har jeg fra skoler og kurs fra England, Norge og Sverige.
I England har jeg tatt mange praktiske kurs innen Spiritualisme, healing, mediumskap og filosofi. Innen spiritualisme har jeg således en unik kompetanse i Norge. Dette bruker jeg til å videreføre Norsk Spiritualist Forening og Norsk Spiritualistisk Trossamfunn, med et team med dyktige medarbeidere.

 

© 2019 Siden er laget av Andre Kirsebom