top of page

André Kirsebom

Godkjent Healer og Sertifisert Medium for Plattform.
Spirituell Prest og leder i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og leder for Norsk Spiritualist Forening.
Har sertifikater CSNU (dhst) som Demontrator, Healer, Public Speaker og Teacher fra SNU i England.
Ved siden av dette har jeg som den eneste i Norge den høyere graden DSNU (HSTAB) som Healer,
Public Speaker, Teacher, Advanced Spiritualism og Basic Spiritualism. Har erfaring som intensjonalt
lærer innen mediumskap og healing. Har blant annet undervist på Barbanell Center, tidligere Arthur
Findlay Center i England.  

Heler og medium
Hovedsakelig jobber jeg som healer, medium og husrenser. 
Jeg holder også kurs i dette, samt i transe og spirituelle seminarer for de som vil bli Spirituell prest. 

Jeg kan tilby deg:

Healing:

Healing kan hjelpe på problemer med alle typer smerter, stive muskler og generelt de aller fleste sykdommer. Føler du at du har liten energi, søvnproblemer og stadig er sliten kan healing også hjelpe for dette. Ved siden av dette kommer mange av mine klienter for psykiske problemstillinger innen angst, fobier og depresjoner.
Mine erfaringer er at healing har en effekt på de fleste som kommer til meg. Noen blir kvitt mye av smertene og problemene sine og noen blir helt bra for det som plager dem. De som er åpne for healing kan som oftest oppleve en effekt allerede ved første besøk.  

Den healing jeg tilbyr er åndelig healing. Det betyr at jeg bruker healing guider og guds universelle kraft når jeg healer. Det er to saker som er viktig for min healing og det er resultater og enkelhet. Jeg har tro på at jo enklere man gjør selve healingen jo større kraft kan man videreføre til sine klienter.

Mitt mål er at folk raskt skal føle bedring fra sine plager. 
 

Kanalisering:
Om du ønsker å ta kontakt med en som har har gått over til den andre siden, kan du få hjelp via kanalisering. Jeg tar da kontakt med dem. Det første jeg gjør er å finne ut hvem det er basert på hva de forteller meg. Når vi vet hvem det er som besøker deg, vil de kunne komme med sitt budskap og vi kan eventuelt ha en dialog. Kanalisering er den healing som trengs om man er i sorg, ensomhet eller har frykt for døden.

 

Husrens:
Jeg tilbyr husrens både til private, bedrifter og offentlige instanser. Har lang og god erfaring i dette og fine resultater. Taushetsplikt er en selvfølge. Husrense blir som en healing av stedet og menneskene som er der som også læres opp i hvordan åndene påvirker oss. 

 

Kurs:
Jeg kan tilby deg kurs innen healing, mediumskap, husrens, transe og som spirituell prest. Mine kurs kan du finne på kurssiden til NSF, sjekk  www.spiritualist.no

Har internasjonal erfaring som lærer, blant annet fra Arthur Findlay Center i England.  

Foredrag:

Holder foredrag innen forskjellige tema, se mer under foredrag på denne nettsiden.  

Forfatter

De Privilegerte er den første romanen av André Kirsebom. Tidligere har han gitt ut flere lærebøker innen healing og mediumskap. Han har også gitt ut flere meditasjons-CD og skrevet mange artikler. Skriving har vært en stor del av livet mitt siden jeg og har skrevet artikler i mange blader gjennom tidene. Har publisert innen både åndelige tidsskrifter, aviser og innen hotellfag. En viktig del av dette har også vært min interesse for foto og fotokunst. Det har ledet til flere utstillinger.

Jeg skriver fast for bladet Medium og det er skrevet flere artikler om husrenser som jeg har utført. Disse husrensene er fra virkelige steder og utføres slik som det skal gjøres når en tar en husrens. Dette er reelt og ikke tilpasset for å gjøre det spennende på TV.
Nedenfor er det et par linker til slike artikler.

https://www.mittmedium.no/husrens-Vesby-blogg

https://www.mittmedium.no/%C3%85ndene-viser-sin-intelligens

 

 

Kompetanse
Gjennom tidene har jeg jobbet med alt fra hotell og reiseliv til telecom, markedsføring og ledelse. Jeg har vært med på å starte mange bedrifter og ledet mange prosjekter. Mye av mine ideer har jeg fått fra mine mange reiser og mine studier av det spirituelle.

Siden 2005 har jeg jobbet fulltid som healer, medium, kursholder, forfatter og spirituell prest. Min utdannelse har jeg fra skoler og kurs fra England, Norge og Sverige.
I England har jeg tatt mange praktiske kurs innen Spiritualisme, healing, mediumskap og filosofi. Innen spiritualisme har jeg således en unik kompetanse i Norge. Dette bruker jeg til å videreføre Norsk Spiritualist Forening og Norsk Spiritualistisk Trossamfunn, med et team med dyktige medarbeidere.

 

andre brille Xsmall.jpg
bottom of page