Kirsebom Kompetanse, Aspirit

Andre Kirsebom

Godkjent Healer og Sertifisert Medium for Plattform.
 Spirituell Prest og leder i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og leder for Norsk Spiritualist Forening.
 Har sertifikater CSNU (dhst) som Demontrator, Healer, Public Speaker og Teacher fra SNU i England. Ved siden av dette har jeg som den eneste i Norge den høyere graden DSNU (HSTAB) som Healer, Public Speaker, Teacher, Advanced Spiritualism og Basic Spiritualism. Har erfaring som intensjonalt lærer innen mediumskap og healing. Har blant annet undervist på Arthur Findlay Center i England.  


 
Min utdannelse har jeg fra skoler og kurs fra England, Norge og Sverige
I England har jeg tatt mange praktiske kurs innen Spiritualisme, healing, mediumskap og filosofi. Innen spiritualisme har jeg således en unik kompetanse i Norge. Dette bruker jeg til å videreføre Norsk Spiritualist Forening og Norsk Spiritualistisk Trossamfunn, med et team med dyktige medarbeidere.

 

Har jobbet fulltid som medium og healer fra 2005, men har hatt opplevelser helt fra ungdomstiden. I mange år har jeg hatt andre yrker, innen markedsføring og ledelse. Jeg har startet mange bedrifter og vært med på å starte mange avdelinger i større bedrifter.

Medium magasin har hatt meg som husrenser i sin faste spalte om husrens siden starten av 2015. Har også hatt en spørrespalte der like lenge. 


Har utgitt en lærebok innen mediumskap og en innen healing. En ny lærebok som og er basert på en undersøkelse innen healing kommer i 2019. Har og utgitt en åndelig roman. 
 

Jeg kan tilby deg:

 Kanalisering, Reading, Healing, Husrens, Åndelig veiledning, Røykeslutt, Regresjon og regresjonsterapi.
 Tilbyr kurs innen Mediumskap, Husrens, Healing, Transe og Presteutdannelse innen Spiritualismen

 

Healing:
Healing kan hjelpe på problemer med alle typer smerter, stive muskler og generelt de aller fleste sykdommer. Føler du at du har liten energi, søvnproblemer og stadig er sliten kan healing også hjelpe for dette. Ved siden av dette kommer mange av mine klienter for psykiske problemstilinger innen angst, fobier og depresjoner.
Mine erfaringer er at healing har en effekt på over 90 % av de som kommer til meg. Noen blir kvitt mye av smertene og problemene sine og noen blir helt bra for det som plager dem. De som er åpne for healing vil som oftest oppleve en effekt allerede ved første besøk.  

Den healing jeg tilbyr er åndelig healing. Det betyr at jeg bruker åndenes kraft eller en universell kraft når jeg healer. Det er to saker som er viktig for min healing og det er resultater og enkelhet. Jeg har tro på at jo enklere man gjør selve healingen jo større kraft kan man videreføre til sine klienter.

Mitt mål er at folk raskt skal føle bedring fra sine plager. Jeg tilbyr også fjernhealing og transe healing.
 

Kanalisering:
Om du ønsker å ta kontakt med en som har har gått over til den andre siden, kan du få hjelp via kanalisering. Jeg tar da kontakt med dem. Det første jeg gjør er å finne ut hvem det er basert på hva de forteller meg. Når vi vet hvem det er som besøker deg, vil de kunne komme med sitt budskap og vi kan eventuelt ha en dialog. Kanalisering er den healing som trengs om man er i sorg, ensomhet eller har frykt for døden.
 

Husrens:
Jeg tilbyr husrens både til private, bedrifter og offentlige instanser. Har lang og god erfaring i dette og fine resultater. Taushetsplikt er en selvfølge.
Husrense blir som en healing av stedet og menneskene som er der.

 

Kurs:
Jeg kan tilby deg kurs innen healing, mediumskap, husrens, transe og som spirituell prest. Mine kurs kan du finne på kurssiden til NSF, sjekk  www.spiritualist.no

Har internasjonal erfaring som lærer, blant annet fra Arthur Findlay Center i England.  

Foredrag:

Holder foredrag innen forskjellige tema, se mer under foredrag på denne nettsiden.  

Ta kontakt!

I alle møter er det viktig at vi mennesker jobber for å skape en Vinn / Vinn / Vinn situasjon. Etterpå skal vi begge føle at det var et godt møte. I tillegg til dette skal vi ha tatt hensyn til 3dje part som kan være andre mennesker, dyrene eller naturen.

Andre Kirsebom, - Åndelig leder

© 2019 Siden er laget av Andre Kirsebom