top of page

Kanalisering

 

Healende Kanalisering:
Jeg kan hjelpe deg med å få kontakt med en eller flere av dine kjære som har gått over. Ønsker du kontakt med en guide hjelper jeg deg gjerne med det. Begge deler kan hjelpe deg til å finne ro i sinn og sjel. Dette er spsielt viktig for de om er redd for å dø eller de som er gått over til den andre siden.

Bevis: For meg er det viktig med kvalitet. Derfor vil jeg først ta kontakt med de som kommer til deg. Gjennom det jeg forteller deg vil du skjønne hvem det er. Min oppgave er å gi deg så gode bevis at du skjønner at jeg virkelig har kontakt med den som har gått over. 
Beskjed: Når dette er gjort vil jeg kunne gi deg en beskjed og fungere som tolk mellom dere. Beskjeden vil kunne bli som en healing av emosjoner, relasjoner og ånden.
Dialog: Er linken bra vil du kunne stille spørsmål til den som har kommet for å besøke deg.

 

Mer info om kanalisering:

Et medium er en person som kan hjelpe deg med kontakt med åndeverden eller "den andre siden". Denne kontakten kaller vi kanalisering.
 

Siden Spiritualismen startet å utvikle seg på slutten av 1800 tallet har det blitt mer og mer akseptert at menneskenes ånd lever evig. Når vi dør går vår ånd tilbake til åndeverden og lever der. De aller fleste velger å bli reinkarnert og kommer tilbake til jorden flere ganger. Men selv om ånden ikke er her og er i en annen dimensjon kan vi kommunisere med dem.

Når familie og venner dør vil de følge med oss fra den andre siden. De beholder sin personlighet, men lærer likevel mye når de går over. Ofte bekymrer de seg over oss og prøver å passe så godt de kan på oss. Problemet er imidlertid at det er vanskelig for dem å kommunisere med oss.
 

Et medium vil kunne hjelpe med denne kommunikasjonen. Dine kjære vil kunne hjelpe deg i din hverdag, de vil kunne sende deg kjærlighet og fortelle hvordan de har det.

Når man går til et medium vil ofte en time deles inn i to deler. Først vil man finne frem til hvem det er som kommer igjennom og du vil få vite saker om personen som bekrefter at det en din familie/venn som kommer igjennom. Denne delen kaller vi beviser. Når man har stadfestet hvem der er og at det er den personen vil man komme til den delen som inneholder budskapet. Budskapet kan være enkelt eller detaljert.

Alle ånder som kommer igjennom vil være vennlige ånder. Seriøse medier trekker ikke til seg ånder med problemer, så det er ingen fare ved å etablere kontakt med den andre siden.
 

Ønsker du kontakt med den andre siden så ta kontakt med Aspirit på 90 12 22 80.

bottom of page