top of page

CD eller Minnepinne?
Ønsker du tilsendt minnepinne i stedet for CD så send meg en mail om det.  E-post

Kunde informasjon:

Når du skal kjøpe produktet hos oss må vi ha informasjon om deg til vår kundeservice. Vi ber derfor om at du fyller ut skjema nedenfor for at vi skal kunne effektuere din ordre.
Ved registrering vil du motta en e-post. Om du ikke gjør det må du ta kontakt med oss på nytt.

Supert! Meldingen er mottatt.

Kjøpsinformasjon:

Adresse:

Kirsebom kompetanse
Sørkedalsveien 74 B

0377 Oslo

Vilkår for handel.
Disse vilkårene gjelder for bruk av dette nettstedet og er de vilkår for vår leveranse av produktene til deg.

For å kunne handle hos www.aspirit.no må du ha fylt 18 år.Når du bruker nettstedet, aksepterer at kommunikasjon med oss ​​vil være hovedsakelig elektronisk. Vi vil kontakte deg via e-post.
Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene uten forvarsel.st.

Varens tilgjengelighet:

Vareutvalget på våre nettsider skal til enhver tid være oppdatert. Utsolgte varer vil derfor ikke være tilgjengelige for kjøp. Blir en vare utsolgt under ordrebehandlingen gjør vi deg oppmerksom på dette via en e-post.

Priser:
Alle priser på nettsiden er gjeldene priser på produkter og er inkludert MVA på de produkter som selges med dette.

Porto:

Alle ordre til privatkunder under 1 kg sendes som B-post. Ordre over 1 kg sendes som Servicepakke, og må hentes på postkontoret eller post i butikk. 

Bestillinger på kr 500,- eller høyere, sendes portofritt.
Bestillinger under kr 500,- er porto kr 75,-. i Norge
Forsendelser sende som brev med med A-post

Leveranse:

Varen vil sendes og være hos deg i løpet av en uke etter at betalingen er registert hos oss.
I ferietider vil det kunne bli litt lenger tid for forsendelse.

Betalingsmetoder:
Det er satt opp mulighet for å betale med kredittkort. Alternativt kan det betales rett inn på konto 1503.34.36987. Ved betaling til konto må skrive hvilken vare det gjelder.
 

Angrerett:

I henhold til lov om angrerett, kan du returnere bøker eller produkter innen 14 dager etter at pakken er mottatt. Innholdet må returneres ubrukt, med faktura og i originalemballasjen. Porto betales av deg. Vi anbefaler at du tar vare på kvitteringen, da det hender at pakker forsvinner i posten. Retur uten porto belastes med kr. 79,-. Du trenger ikke å fylle ut og legge ved angreskjema, da dette ikke er påkrevet fra vår side. Returadressen finner du på baksiden av originalemballasjen.

Betaler du med kort, tilbakebetaler vi når returen er registrert hos oss.

I henhold til lov om angrerett, kan du returnere bøker eller produkter innen 14 dager etter at pakken er mottatt. Ønsker du å returnere deler av pakken, ta kontakt med kundeservice.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er angre- eller returrett på nedlastbare produkter.
 

Reklamasjon

Er det feil eller mangler ved leveringen eller på varen, ta kontakt med kundeservice.
 

Portoregning

Har du ikke betalt porto når du har sendt en pakke eller brev med Posten, vil vi fakturere deg for ubetalt porto. Ved spørsmål rundt en faktura ta kontakt med kundeservice.


Juridisk
Skulle det bli en klage på produkt eller service vil du kunne ta det  opp med vår kundeservice. Skulle du måtte klage skal det skje i henhold til norks lov. Klag kan sje  forbrukermyndighet i Oslo eller til en domstol i Oslo, Norge.

Personvern (GDPR)
De data som du sender inn i forbindelse med handelen vil ikke bli brukt til annet en selve handelen. De vil heller ikke bli solgt eller distribuert til andre parter. 

bottom of page