top of page

Healernes hemmeligheter
   
-  Hvordan utvikle din healing


En lærebok i healing basert på en undersøkelse av 25 verdens beste healere gjennom tidene. Vi spør: - Hva var det som gjorde dem så gode og hva kan vi lære av dette?
 

Boken ser på 21 historiske og 4 nålevende healere, deres virke og deres liv. Basert på dette materialet legges det frem 15 hypoteser på hvorfor de var så gode. I tillegg inneholder boken 4 hypoteser som ser på psykologiske aspekter av healing og helse. Studiet ser på hvilke av disse som er viktigst og gir deg praktiske råd for hvordan du kan bedre dine resultater.
 

Mange healere sliter med å finne bevis for at healing virker. Boken har derfor et eget kapittel som omtaler internasjonale forskningsresultater innen healing. Boken tar også opp spesialtema som kreft og det å heale verden.


Forskningen som denne boken bygger på er banebrytende!
Så langt har forskning innen healing hatt fokus på å bevise at healing virker. Dette kan vi nå regne som et godt etablert faktum, men det betyr ikke alle healere får tilsvarende gode resultater.  Tema for dette studiet er hvordan du kan bli bedre, slik at du kan bli en healer med stabilt gode resultater.

Du kan gå til butikksiden og bestille boken der. Klikk her.

Leserkommentar:

Hei. Jeg har akkurat lest ferdig boken din «Healernes hemmeligheter», vil bare få komme med en tilbakemelding: du skriver helt fantastisk, så lærerikt og fengslende. Boken vil være et nyttig oppslagsverk for meg i lang tid fremover. Tusen takk. Vennlig hilsen Rita B. Slettevoll
❤️

HH web small.jpg
bottom of page