top of page

Healing

 

 

Healing kan hjelpe for:
Healing kan hjelpe på problemer med alle typer smerter, stive muskler og generelt de aller fleste sykdommer. Føler du at du har liten energi, søvnproblemer og stadig er sliten kan healing også hjelpe for dette. Ved siden av dette kommer ca. 50% av mine klienter for psykiske tilstander. Mine erfaringer er at healing hjelper de fleste som kommer til meg. Noen blir kvitt mye av smertene og problemene sine og noen blir bra for det som plager dem. Når det er sagt kan vi som healere aldri love noe resultatet. Det er ikke vi som gjør healingen, men våre healingguider. De som er åpne for healing vil som oftest få en positiv opplevelse allerede ved første besøk. All den healing jeg gir er gratis. 

 

Hva er healing:
Den healing jeg tilbyr er åndelig healing. Det betyr at jeg bruker åndenes kraft eller en universell kraft når jeg healer. Det er to saker som er viktig for min healing og det er resultater og enkelhet. Jeg har tro på at jo enklere man gjør selve healingen jo større kraft kan man videreføre til sine pasienter. Når det gjelder resultater så er det som driver meg og årsaken til at jeg gir healing er at folk raskt skal føle bedring fra sine plager. Jeg tilbyr også transe healing. For mer info om healing se nedenfor.

 

Psykiske lidelser:
Mange av mine klinter har lidelser som grenser mot saker som angst, fobier og depresjoner. For å hjelpe folk som dette bruker jeg flere teknikker. Det viktigste er healing sammen med en spesiell samtaleteknikk, basert på intuisjon og klientens persepsjon. Teknikken er ment å hjelpe deg til å komme frem til dine egne konklusjoner. Jeg gir ofte lette oppgaver til de som går hos meg. Denne metoden har ofte gitt meget gode resultater og når tilstanden har vart lenge. Jeg har klienter i alle aldere.
Jeg er ikke psykolog eller psykriatriker og hverken vil eller skal jobbe på den måten. Har du psykiske problemer og du ikke allerede har oppsøkt det tradisjonelle helsevesen oppfordrer jeg deg til å ta kontakt med dem. 

 

Åndelig Veiledning:
Har du kommet til et punkt i livet hvor du føler at livet går tregt eller stopper opp, hjelper jeg det gjerne med en samtale. I denne bruker jeg mine evner som medium for å hjelpe deg til å se dine sterke sider og muligheter. Åndelig veiledning tar jeg betalt for. 

 

Par terapi:
Jeg tilbyr par terapi, dog med en litt annen vinkel enn den vanlige. Dette er for folk som er samboere eller gift og ikke føler at alt er som det skal.
Min fokus her er å jobbe både for dere som par men og som enkeltindivider. Ønsker dere begge virkelig å finne sammen igjen så jobber vi med det. Er dere usikre på hverandre, mistenksomme og usikre jobber vi med det, dog med et mer åpent sinn i forhold til hva utfallet skal ende opp i. Er det riktig å bryte opp vil vi og finne ut av det. Dette er en blanding av av individuelle og par samtaler. Betalt tjeneste. 

 
 
Gratis Spirituell healing
Som healer og spirituell prest i Norsk Spiritualistisk Trossamfunn ønsker jeg å bruke noe av min tid for å gi gratis healing til mennesker som har behov for det. På grunn av det har vi et team av healere nå satt av noen timer hver tirsdag hvor du kan få gratis healing.
 
Fast tid for GRATIS HEALING er Tirsdager fra 11.00 til 14.00
(Seneste mulige fremmøte er kl. 14.00)
Sted er Hoff Terrasse 6 
(Vi ligger litt inn fra Hoffsveien. Gå forbi parkeringen ved Dyreklinikken og ned trappen.)

De som kommer til oss vil få healing gratis.
 
Det gis kun gratis healing ved personlig fremmøte innen denne tidsrammen. Time til dette kan ikke bestilles på forhånd, men alle vil få healing. 
 
Vi har stengt i den norske skoleferien. 


 
bottom of page